Direct naar de inhoud.

Met een goed werkende CV-ketel geniet u altijd van een warme woning en warm water. We helpen u graag aan de perfecte CV-ketel voor uw woning. Vestal VGM biedt een ruime keuze in nieuwe CV ketels: huur én koop. Ook verzorgt Vestal VGM jaarlijks onderhoud aan uw CV ketel. Regelmatig onderhoud van uw CV ketel verlengd de levensduur en zorgt voor minder kans op storingen. Kies voor goed onderhoud van uw CV ketel met het Vestal abonnement. U heeft al een basis abonnement voor slechts € 4,95 per maand.

Hoe kunnen wij u helpen?

Extra comfort met een nieuwe cv-ketel

Is uw cv-ketel toe aan vervanging? Vervang de cv-ketel dan op tijd. Zo geniet u altijd van een warme woning en warm water. Bij Vestal VGM bent u aan het juiste adres voor het kopen van een nieuwe cv-ketel. Onze moderne cv-ketels zijn energiezuinig en betrouwbaar. Onze adviseurs geven u graag advies bij het maken van de juiste keuze.

Onderhoud aan uw cv-ketel

Woonplezier is belangrijk, de cv-ketel speelt hierbij een grote rol. Periodiek onderhoud is belangrijk voor de veiligheid in uw woning. De cv-ketel kan bijvoorbeeld koolmonoxide uitstoten; een levensgevaarlijk gas. Ook kan het voorkomen dat de cv-ketel een storing heeft, waardoor u geen verwarming of warm water heeft. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor de uw cv-ketel veilig blijft werken. Kies daarom voor het onderhoudscontract van Vestal VGM voor je cv-ketel. Vanaf slechts € 4,95 per maand ben je zeker van een goed onderhouden en zuinige ketel. Onze storingsdienst staat 24/7 voor je klaar.

Lease cv-ketel: zorgeloos genieten

Bij Vestal VGM kunt u voordeling een cv-ketel leasen. Door een cv-ketel te huren, weet u precies waar u aan toe bent. U huurt al een cv-ketel voor €43,64 per maand, inclusief onderhoud en eventuele reparaties. Met een lease cv-ketel van Vestal VGM kunt u altijd rekenen op een veilige en goed werkende ketel!