Direct naar de inhoud.

Projecten van Vestal VGM

De Parkflat

Ons leven veranderd voortdurend. Daarmee ontstaat er ook een wisseling in wat u nodig heeft of waar u behoefte aan heeft. In de parkflat blijft u zelfstandig wonen, maar kiest u zelf de hulp die bij u past en zijn alle voorzieningen en activiteiten aanwezig. Verandert uw situatie? Dan kan ook de mate van hulp eenvoudig worden aangepast. Onze medewerkers en uw medebewoners zijn altijd dichtbij.

De Abel Tasmantoren

De Abel Tasmantoren in Assen is grondig omgebouwd tot een prachtige woontoren met 9 woonetages. Elke etage bestaat uit 10 gloednieuwe, energiezuinige appartementen. Er zijn dus maar liefst 90 appartementen voor één- en tweepersoonshuishoudens aanwezig. De Abel Tasmantoren is gelegen op een unieke locatie aangrenzend aan het centrum van Assen en nabij het station. De appartementen bieden een vrij en open uitzicht over Assen.

De Kloekhorststraat

Op weg naar zelfstandig wonen! Midden in het levendige centrum van Assen zijn 40 nieuwe studio’s en appartementen gerealiseerd in moderne stijl met veel lichtinval, sfeer en comfort. Daarnaast zijn de woningen gelegen op steenworp afstand van het centrum, uitvalswegen en het NS-station. Voor autobezitters is het mogelijk om tegen betaling een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Assen. Een woning hurenin dit gerestylde complex is uitermate aantrekkelijk én praktisch!