Direct naar de inhoud.

Onderhoudsfondsen

Vanaf 1 maart vervalt de servicekostenregeling van Vestal. In plaats daarvan introduceren we met trots ons nieuwe onderhoudsfonds, waarmee we uw onderhoudsverzoeken nog gerichter kunnen aanpakken. Deze wijziging stelt ons in staat collectief onderhoud in te kopen, wat resulteert in schaalvergroting en meer efficiƫntie voor ons allemaal.

Wat betekent dit concreet voor u?

Met het onderhoudsfonds willen we niet alleen zorgen voor een effectievere aanpak van onderhoudsverzoeken, maar ook transparantie bieden over hoe de middelen worden besteed. Zo kunt u precies zien waar uw bijdrage aan het onderhoudsfonds naartoe gaat, en blijven we samen werken aan een heldere en eerlijke dienstverlening.

Vestal hanteert de volgende fondsen:

  • Rioolfonds
  • Glasfonds
  • Dakgotenfonds
  • Onderhoud CV/ 24-uurs service

Reglement

Dankzij deze herindeling kunnen we met blijdschap melden dat dit leidt tot een verlaging van de fondsbijdrage. Voor een vast bedrag worden nu diverse werkzaamheden gedekt, een geruststellend gevoel! Betaalt u al servicekosten? Dan bent u automatisch lid. Wil je lid worden van het fonds? Mail dan naar info@vestal.nl. Meer informatie leest u in het reglement hieronder.

Reglement Fondsen

Onderhoudsbrochure

In de vernieuwde Onderhoudsbrochure staat precies beschreven voor welke reparaties of storingen u Vestal VGM of het fonds kunt inschakelen. U vindt ook informatie over klusjes die u zelf moet uitvoeren. Als de taak voor uw eigen rekening komt, zijn de kosten daarvan voor u. Valt de onderhouds- of reparatiekwestie onder het fonds? Dan neemt Vestal de kosten voor haar rekening.

Onderhoudsbrochure

Melding

Wilt u direct een melding doen in het kader van het onderhoudsfonds, dan kunt u dat hier melden.