Direct naar de inhoud.

Over Vestal VGM

Vestal VGM staat voor goed wonen. Jouw woonplezier is voor ons van groot belang. Wij vinden het belangrijk dat je prettig woont, in een goede woning en een fijne buurt. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om een fijn thuis te bieden.

Wie zijn wij

Het is onze belangrijkste taak om een fijn thuis te bieden aan onze huurders. Onze dienstverlening gaat dan ook verder dan alleen het verhuren van woningen. Vestal VGM staat voor een hoog serviceniveau en goede bereikbaarheid.

Totaalpartner voor vastgoedonderhoud

Vestal VGM is specialist op het gebied van vastgoedonderhoud in Veendam en omgeving. Onze gedreven onderhoudsspecialisten zijn thuis in zowel het binnen- als buitenonderhoud van een gebouw. Uw woning van onderhoud voorzien of benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze diensten

Over Vestal VGM

Deze medewerkers werken elke dag aan jouw woonplezier.

De ambitie van onze medewerkers gaat verder dan het verhuren van woningen. Onze medewerkers geven een invulling aan onze visie op wonen in Groningen en Drenthe. De medewerkers van Vestal VGM maken daarin het verschil. Onze medewerkers zijn allemaal woonachtig in het Noorden en zijn hierdoor goed bekend met de omgeving, ondernemers en de bewoners.

Over Vestal VGM

Ons team

Stephanie Hoiting

Vastgoedconsultent

Marc Feiken

Vastgoedconsultent

Janet Huisman

Administratief medewerkster

Willem Bakker

Bouwkundig Specialist

Lorenzo Hensema

Werkvoorbereider

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, benieuwd of jij ons team kan komen versterken?

Bekijk onze vacatures

Nieuws

Op deze pagina houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Vestal VGM.

Bekijk al het nieuws
Nieuws