Direct naar de inhoud.

Realisatie van circa 20 appartementen in de Van Beresteynstaete in Veendam

Binnenkort starten de bouwwerkzaamheden van de realisatie van een prachtig appartementencomplex in Veendam. Het complex Van Beresteynstaete aan de van Beresteijnstraat heeft een lange tijd leeg gestaan nadat onder andere KPMG, Oldenziel, Avebe en de RDW in dit pand waren gevestigd. Op initiatief van Vestal VGM en Alders Makelaars worden in dit complex circa twintig grote appartementen van circa 100 tot 150 m² gerealiseerd.

Realisatie van de appartementen


Doorlopend doen Alders Makelaars en Vestal VGM onderzoek naar de woningmarkt. Vanuit de kennis van de lokale markt adviseren ze om te vernieuwen en te investeren in de woningvoorraad en het verbeteren van het woon- en leefklimaat in Veendam. Op de afbeelding is het eerste schetsontwerp van het appartementencomplex Van Beresteynstaete te zien. In de huidige plannen worden er levensloopbestendige appartementen, welke voorzien zijn van minstens twee slaapkamers gerealiseerd. Daarnaast wordt met de realisatie van de appartementen gekeken naar duurzaamheid, het straatbeeld en een verwijzing naar het verleden van Veendam.

De circa 20 grote appartementen die gerealiseerd worden, worden verhuurd en beheerd door Vestal VGM en Alders Makelaars. Deze bedrijven bundelen hun kennis en expertise van de (huur)woningmarkt in Veendam voor het verhuren en beheren van de appartementen. De bouw van deze appartementen voorziet in een behoefte naar huurappartementen onder woningzoekenden in Veendam.

Het complex


Van Beresteynstaete is gelegen op steenworp afstand van het centrum van Veendam. Dit maakt de woonlocatie en de ligging van de appartementen uniek en aantrekkelijk. Daarnaast is ook het treinstation nabij gelegen en vindt u aan het einde van de straat een gezellig hertenkamp. Veendam beschikt daarnaast over allerlei voorzieningen, zoals scholen, sportverenigingen, winkels en cultuurcentra.

< Terug naar nieuws